Capoeira

Grupul Vadiacao Capoeira Cluj

Datorita pasiunii sale pentru acest tip de arta martiala, Banto Dos Santo a infiintat in Cluj-Napoca grupul Vadiacao Capoeira Cluj.

Grupul este dedicat atat copiilor, cat si adultilor, care vor sa descopere ce inseamna cu adevarat capoeira, energia acesteia si bucuria de a o practica.

Capoeira este un stil de lupta creat de negri din Africa si dezvoltat in Brazilia, devenind astfel o lupta afro-braziliana. Este o lupta animata de instrumente si muzica traditionala.

Cursurile pe care Banto le tine cuprind antrenamente fizice de tehnica si rezistenta fizica, dar si lectii de muzica traditionala si interpretare la instrumente traditionale autentice.Cursantii sai nu numai ca invata sa se bucure si sa se dezvolte prin sport, dar invata si despre o alta cultura predata cat mai autentic.

Orar saptamanal sala FSEGA - VADIACAO CAPOEIRA

Festival de CAPOEIRA 2018
Cluj-Napoca

 

Pentru cei pasionati de capoeira, anual organizam Festivalul International Vadiacao Capoeira, care aduna la un loc, timp de 3 zile, maestrii internationali de capoeira si practicanti ai acestui sport.    –     mai multe detalii…

 

Pentru a afla mai multe despre evenimentele si activitatea grupului Vadiacao Capoeira Cluj ne gasiti pe pagina oficiala de facebook Vadiacao Capoeira Cluj.