Despre noi

Cine suntem?

DeaBanto Events and Services sta sub semnatura Andrea Jakab si Banto Dos Santos, ca si afacere de familie, unde centrul atentiei se duce spre unirea sub semnul bunei dispozitii si sportului, a oamenilor, indiferent de varsta, sex, categorie sociala sau statut.  Este un concept creat de noi din dragoste pentru oameni.

Ne-am dorit sa depasim orice bariere si sa cream evenimente unde oricine, indiferent de originea sa, este binevenit si merita sa se simta in largul lui. Acest sentiment de multiculturalitate vine din experienta noastra frumoasa de viata. Am locuit o vreme la New York, capitala multiculturalismului mondial, unde am inteles ideea de libertate indiferent de culoare, varsta, nationalitate, gen etc. Ne-am dorit sa aducem aceasta idee si in Romania si am considerat ca cel mai bine o putem face prin DeaBanto Events and Services.

Am plecat de la ideea ca fiecare eveniment este diferit si are potentialul sau si ne-am decis sa exploram acest potential. Condusi de pasiune, implicare si energie am creat DeaBanto Events and Services, un concept frumos, in care noi, ca si cuplu, ne completam talentele si devenim „sufletul petrecerii”, momentul exploziv si de neuitat.

Suntem o agentie de productie de evenimente experimentale si unice, pentru ca, spre deosebire de alte agentii, aducem energia si bucuria specifica braziliana. Colaboram cu oameni la fel de pasionati si reusim sa transmitem gazdelor si invitatilor buna dispozitie prin muzica, dans si acrobatii.

Ce ne reprezinta?

Fiecare eveniment la care devenim parteneri este o noua provocare pentru noi, tocmai de aceea reusim sa il transformam intr-un moment unic si sa oferim un show incendiar. Nu doar ca aducem vibratia specifica Braziliei, dar integram invitatii vostri in aceasta experienta, ca facand parte din aceasta energie, pentru ca ei sa traiasca o experienta memorabila.

Oferim servicii profesionale pentru ca tu sa ai parte de o petrecere de neuitat: de la servicii de MC, la jocuri de capoeira si maculele, show de acrobatii, de bachata, samba, raggaeton, swing baiano, sakode, dans sportiv, hip-hop, R&B sau streetdance.

Suntem adevarati showmeni!

Spunem asta pentru ca avem o vasta experienta in domeniu si ne place sa cream atmosfera si sa interactionam cu publicul!

Banto Dos Santos are o experienta vasta in televiziune, avand colaborari importante cu postul LookTV. Aici, el a imbracat timp de 2 ani haina de co-prezentator in cadrul emisiunilor „Ziua Buna” si „Retete si vedete”. Experiente la fel de relevante sunt numeroasele sale aparitii in cadrul emisiunii „La Maruta” a postului ProTV, in calitate de cantaret si sportiv. Impreuna cu grupul sau de capoeira, Capoeira Vadiacao Cluj, a participat in cadrul binecunoscutului show de televiziune „Romanii au talent”, sub semnatura ProTV.

Ceea ce-l reprezinta pe Banto este faptul ca stie sa faca show in orice context, sa binedispunsa si sa antreneze masele, calitati esentiale oricarui showman.

Impreuna cu colaboratorii nostri reusim sa transformam petrecerea ta dintr-un eveniment cotidian intr-o petrecere incendiara, interactiva si plina de culoare si energie pozitiva!

Impresioneaza-ti invitatii si inspira-ti anjajatii si colaboratorii si hai sa le oferim impreuna o experienta unica si pozitiva!

Echipa

Dea-echipa

Andrea Jakab

Manager
Banto-echipa

Banto dos Santos

MC - Dansator