Personal Training

Banto dos Santos PT

Unul dintre lucrurile care-l definesc cel mai bine pe Bando Dos Santos este pasiunea sa pentru sport. Latura sa sportiva s-a evidentiat inca de mic, de la varsta de 4 ani cand a inceput sa practice fotbalul. Sportul a fost mereu  aliatul sau numarul unu!

 

Si-a definit in timp personalitatea practicand pe rand diferite sporturi: fotbal, inot, surf sau jiu jitsu brazilian. In adolescenta, la varsta de 14 ani Bando a descoperit magia Capoeira si a ramas fidel acestui tip de arta martiala, de atunci practicand-o si predand-o intens, el devenind Contra maestru de capoeira. Asa cum el insusi spune, pentru el capoeira a devenit un stil de viata brazilian.

Experienta sa in domeniul sportului este sustinuta si de studiile pe care Banto le-a terminat in cadrul Facultatii de Educatie Fizica, specialitatea capoeira infantila si cu copii cu deficiente.

 

Fiind un atlet complex, Banto practica fitnessul de 15 ani, alaturi de capoeira si de crossfit, toate acestea avand un mare impact asupra specializarii si dezvoltarii sale ca personal trainer.

 

Trainer Banto, cum este cunoscut de catre clientii sai, are darul de a transforma antrenamentele clientilor sai in experiente placute, la care acestia se intorc mereu cu bucurie si placere.

 

Trainer Banto personalizeaza antrenamentele fiecarui client in parte, in functie de stilul de viata si de trasaturile acestora, astfel incat clientii sai sa obtina rezultatele dorite, dar cel mai important ca ei sa invete sa se antreneze singuri dupa cateva luni de antrenamente personalizate.

Ce-l recomanda si il face pe trainer Banto special?

 

Secretul sau consta in faptul ca este un foarte bun motivator, fiind alaturi de clientii sai 100% si ajungand usor la psihicul celui pe care-l antreneaza. Banto are capacitatea de a face ca fiecare antrenament sa fie o placere, o evolutie personala de care clientii sai se bucura constant.

 

Probabil ca cel mai bine il definesc energia si umorul specific brazilian, pe care oricine le remarca in momentul in care acesta intra in sala de antrenament. Aceasta bucurie specific braziliana il fac unic prin felul lui de a fi si il ajuta sa ofere antrenamente placute clientilor sai, cu rezultate pe masura si, cel mai important, reuseste sa readuca acestora increderea de sine.

 

Pana la urma, dincolo de spiritul sportiv pe care-l descopera in fiecare persoana cu care ucreaza, Trainer Banto reuseste sa-si invete clientii sa gaseasca bucurie in tot ceea ce fac!

ptp1-small-banto-santos

MUSCLE

ptp1-small-banto-santos-2

LIFTING

ptp1-small-banto-santos-1

CROSSFIT

READY TO WORKOUT?